نظرسنجی جدید موسسه Tell Mama نشان داد که اکثر مسلمانان بریتانیا معتقدند پس از شورشهای خیابانی در تابستان سال جاری، اسلام هراسی افزایش یافته و از هر سه نفر، یک نفر به این فکر میکند که کشور را ترک کند.
یک تحلیلگر عرب در مقالهای با بررسی پیامدهای «اسلامهراسی» خاطر نشان کرد که اهانت به ادیان آسمانی به ویژه اسلام و مسلمانان، از دههها پیش وجود داشته و زمینههای تاریخی دارد،
در حالی که اهانت به قرآن کریم در کشورهای سوئد و دانمارک همچنان ادامه دارد، قوه قضائیه ترکیه دیروز (جمعه)، حکم بازداشت یک زن ایرانیالاصل که در استکهلم، پایتخت سوئد، یک نسخه از قرآن کریم را سوزاند، صادر کرد.
با برگزاری انتخابات سال آینده در هند و احتمال پیروزی نارندا مودی برای سومین بار، این نگرانی وجود دارد که ناآرامیها و درگیریها در هند علیه مسلمانان افزایش یابد.
قدس سامرایی که در حین تلاش برای جلوگیری از سوزاندن قرآن در دانمارک توسط پلیس متوقف شد، تصریح کرد: «برایم مهم نیست که تابعیت دانمارکی از من سلب شود زیرا سعی می کنم از قرآن محافظت کنم. من از دفاع از قرآن پشیمان نیستم»....
نخست وزیر سوئد اعلام کرد که در حال رایزنی نزدیک با همتای دانمارکی خود درباره قرآنسوزی در کشورهایشان است و گفت که سوئد در جدیترین وضعیت امنیتی از زمان جنگ جهانی دوم است.
علی القره داغی، دبیرکل اتحادیه بین المللی علمای مسلمان به خبرگزاری آناتولی گفت: توهین به مقدسات اسلامی در غرب به دلیل نبود برنامه عملی برای جهان اسلام تکرار میشود.
موسسات خیریه اسلامی در بریتانیا مدتهاست که با بسته شدن خودسرانه حسابهای بانکی خود از سوی بانکها مواجه بودهاند که تلاشها آنها در ارائه کمکها را مختل میکند.
مسلمانان جزء اصیلی از بافت جامعه هند به شمار میروند که از قرنها پیش در این کشور زندگی کردهاند و حتی برای دورههایی، حکومت در آن کشور را در اختیار داشتهاند.
«شیخ احمد بن الخلیلی»، مفتی کشور عمان با انتقاد از پافشاری کشور سوئد به مقابله با اسلام و مسلمانان و دادن مجوز به پناهنده عراقی برای اهانت به قرآن کریم، با صدور فتوایی هر نوع ارتباط مسلمانان با این کشور را حرام ...